Intervenţie rapidă

Monitorizarea obiectivului  permite vizualizarea în timp real a tuturor informaţiilor transmise de către sistemul antiefracţie instalat la locaţia respectivă, şi anume: armările şi dezarmările sistemului de alarmă, orele la care s-au efectuat armarea şi dezarmarea, alarmare  la efracţie / panică, lipsa de tensiune în reţea, sabotaj sistem şi alarmare  la incendiu.

În momentul producerii unui eveniment (efracţie, incendiu, situaţie de urgenţă, probleme  tehnice),  unitatea de comunicaţie montată la beneficiar va transmite instantaneu informaţia codificată dispeceratului, angajaţii Companiei de Paza Shelter Security acţionând în conformitate cu procedurile stabilite.

Echipajele mobile vor  efectua patrulări frecvente pe  timp de  noapte şi pe  timp de  zi ca  măsura de  descurajare şi asigurare a protecţiei obiectivului. De asemenea, se actualizează permanent informaţiile privind riscurile şi modul cel mai rapid de  realizare a intervenţiei (lucrări stradale, modificare căi acces în obiectiv, etc.).

Serviciul de monitorizare rapidă şi intervenţie presupune:

  • Monitorizarea sistemului de alarma;
  • Intervenţie rapid la efractie/panică;
  • Staţionare la obiectivele protejate, în cazul in care sunt evenimente deosebite;
  • Verificări periodice pe timp de noapte;
  • Gratuit 1-2 alarme false/teste pe lună;
  • Rapoarte de dispecerat, la cerere.

Pentru deservirea clientilor sai, Compania de Paza Shelter Security dispune de echipaje mobile de interventie stationate in puncte cheie pe raza municipiului Bucuresti cat si a judetul Ilfov. La o alarma se deplaseaza, in functie de protocolul stabilit, minim 3 echipaje de interventie.