Pază umană

Compania de Paza SHELTER SECURITY pune la dispozitia dumeavoastra agenti de securitate in vederea pastrarii sigurantei obiectivului. 

Compania de Paza SHELTER SECURITY evoluează în sectorul companiilor de securitate din România încă din anul 1999, acumulând astfel experiența necesară pentru alcătuirea unor echipe de agenți de securitate și agenți de intervenție calificați și echipați la cele mai înalte standarde. După evaluarea necesităților fiecărui obiectiv in parte, le recomandam clienților personalul de care au nevoie, în echipa noastră regăsindu-se agenți specializați în obiective de protocol, recepții, cu o ținută impecabilă, de la echipament SWAT până la ținută business, cunoscători de limbi străine și cu bune abilități de comunicare.

Tot odată le oferim clienților și agenți de securitate specializați în frauda de gestiune, dublu checking, documente fiscale de intrare și ieșire din gestiune, inventare turnante etc.

Agenţii de securitate sunt avizaţi conform Legii nr.333/2003 și sunt dotaţi corespunzător activităţii pe care o desfăşoară, cu: staţie radio emisie-recepţie, spray cu  gaz  iritant-lacrimogen, tomfă,  telefon mobil, inclusiv armament în condițiile legislației în vigoare.

În  situaţii de urgenţă (incendii, calamităţi etc.), agenţii sunt instruiți să intervină corespunzător şi să acorde primul ajutor, compania noastră fiind acreditată CNFPA pentru a desfăşura cursuri de agenţi de securitate şi de servant pompier. Periodic agenţii de securitate sunt evaluaţi fizic şi psihologic de personal medical calificat, iar pregătirea fizică este asigurată prin antrenamente asistate de un instructor licenţiat.

Pentru a ne asigura clienții de eficiența agenților noștri, ne-am format o echipă de management specializată pe diminuarea pierderilor și a situațiilor de urgență. Obiectivele sunt monitorizate în permanență de către dispeceratul nostru, inspectorii verifică și susțin zilnic personalul din obiective, iar echipele de intervenție acopera în totalitate zona capitalei inclusiv sectorul Ilfov având o durata de interventie minimă. Astfel, un agent de securitate al Companie de Paza SHELTER SECURITY este susținut de 2 echipe de intervenție, un inspector specialist în securitate, cu toții fiind monitorizați de către dispecerii noștri.