Pregatire profesionala

In conformitate cu legislatia in vigoare cu privire la formarea profesionala si avand o vasta experienta in acest domeniu al pregatirii profesionale, toti agentii Companiei de Paza Shelter Security participa la cursuri de agent securitate cu durata de 90 zile.

In urma frecventarii si absolvirii acestor cursuri se obtine Certificatul de Calificare Profesionala ca AGENT SECURITATE acreditat de Ministerul Muncii si avand recunoastere nationala, iar Inspectoratul General al Politiei elibereaza atestatul in baza caruia absolventul poate exercita functia de agent securitate.

Companiei de Paza Shelter Security organizeaza inclusiv cursuri pentru pregatire profesionala si pentru calificarea de SERVANT POMPIER, toate cursurile fiind structurate pe cate 3 module si au in componenta lor capitole de pregatire profesionala specifica, pregatire juridica si pregatire tehnica specifica.

O mare parte a cursurilor de pregatire profesionala se bazeaza pe pregatirea fizica si pe pregatirea practica in postul de activitate. Pregatirea fizica este axata pe insusirea elementelor tehnice comune ale mijloacelor de autoaparare fizica, precum si ale diferitelor procedee specifice. Pregatirea practica se desfasoara in principalele obiective ale Companiei de Paza Shelter Security.