Viziune

Compania de Paza SHELTER SECURITY SRL este o societate comerciala constituita pe baza de capital integral privat, ce activeaza pe piata romaneasca de profil din 1999.

Activitatile desfasurate sunt in conformitate cu prevederile Legii nr. 333/2003. 

Principalul nostru obiect de activitate este reprezentat de Protectia Bunurilor si Persoanelor: paza obiectivelor, a bunurilor si valorilor, transportul de bunuri si valori, servicii de garda de corp si instalarea sistemelor tehnice antiefractie.

Prezenti de 14 ani pe o piata dinamica asa cum este cea din Romania, ne mandrim cu servicii de calitate, profesionalism si eficienta.

De la infiintare, societatea noastra este implicata într-un proces continuu de extindere, astfel că in prezent deservim cel putin 5000 de clienti – persoane juridice si fizice.
Politica de calitate isi indreapta atentia catre pretentiile clientilor pentru a ne putea adapta oferta în functie de necesitatile acestora. Sustinem astfel serviciile acordate acestora printr-un efectiv de peste 1000 de angajati în Bucuresti si in tara, avizati conform legii si dotati corespunzator.

Obiectivul nostru este sa reusim permanent sa implementam solutiile optime de securitate pentru clienti, individualizand operatiunile specifice pentru fiecare dintre acestia.
Pentru atingerea acestui obiectiv, Compania de Paza SHELTER SECURITY detine Certificatul SR EN ISO 9001: 2001 privind Sistemul de Management al Calitatii pentru toate categoriile de servicii pe care le contractam.

Implementarea Sistemului de Management al Sanatatii şi Securitatii Ocupationale (OHSAS – 18001) constituie parte integrata a strategiei sistemului de management al companiei si a fost proiectat în compatibilitate cu ISO 9001.

Beneficiarii finali ai certificarilor sunt clientii firmei, pentru ca le putem oferii servicii adaptate standardelor în vigoare.