Monitorizare video

 

 

Sistemele de supraveghere video au un rol foarte important in prevenirea infractiunilor si permit urmarirea imaginilor in timp real sau prin inregistrari. Compania de Paza Shelter Security se aliniaza din acest punct de vedere noilor tendinte din piata mondiala si ofera clientilor sai un produs premium. Din acest punct de vedere, monitorizarea video prezinta un raport cost / beneficii foarte atractiv. 

Un sistem de supraveghere video cuprinde un inregistrator, numit DVR (Digital Video Recorder), camere video si echipamentele necesare pentru conectarea camerelor si transmisia imaginilor in Dispecerat. Printr-o conexiune la internet, imaginile video pot fi vizionate in timp real de pe orice calculator cu ajutorul unui soft de redare sau prin browser (internet explorer) acestea putand fi accesate pe baza de cont si parola.Softurile de redare de care dispun DVR-urile permit: inregistrarea la detectarea miscarii, schimbarea pozitiei camerei  (in cazul camerelor mobile)  si inlocuirea celor mai vechi imagini inregistrate cand memoria hard disk este plina.

Monitorizarea video este realizată in Dispeceratul SHELTER SECURITY de catre operatori dispeceri, sau la sediul Beneficiarului intr-un loc special amenajat de catre agenti paza, iar  imaginiile sunt afisate pe monitoare  supravegheate permanent (sau după un program stabilit cu Beneficiarul).

Monitorizarea poate avea rol de urmarire a desfasurarii in bune conditii a unei activitati de lucru a personalului intr-o institutite sau de depistare a unor evenimente care pot produce pagube materiale si care trebuie prevenite. Urmarirea se face 24 ore din 24 din dispeceratul firmei, iar in caz de urgenta se anunta beneficiarul, si, la cerere, trimitem un echipaj de interventie la locatia respectiva.

Beneficiile sistemului de supraveghere video:

  • Creşterea controlului în perimetrul supravegheat, a intrărilor şi ieşirilor;
  • Restricţionarea accesului persoanelor străine;
  • Eliminarea pierderilor cauzate de evenimente neprevăzute;
  • Inlocuirea pe cat posibil a factorului uman si implicit de diminuarea costurilor destinate securizarii unei locatii;
  • Respectarea normativelor si legislatiei in vigoare pentru obiectivele cu risc.