Portfolio

Subaru
Ford
Novotel
Ferroli
Deloitte
Steaua Bucuresti
Ambasada Japoniei la Bucuresti
Farmaciile HelpNet
Makita
Sodexo Romania
Loteria Romana
Garda financiara
Springtime
Toyota
Alcosan
ING
INS
ProTV
SEVENTEEN The Art Of Beauty
Bricostore
Mazda

Recommandations

 • Mihai Cristian Ionita
  Head of Logistics, Antena Group

  " Confirmam prin prezenta recomandare ca CP Shelter Security este partenerul nostru din luna martie 2012. CP Shelter Security ne-a livrat servicii si echipamente de paza si s-a dovedit a fi un furnizor profesionist, punctual si de incredere. Acesta a raspuns prompt, cu solutii eficiente, la solicitarile noastre. Astfel, recomand CP Shelter Security drept un partener profesionist care ne-a asigurat sprijinul in gasirea celor mai bune solutii de paza si protectie pentru sediile grupului si locatiile de filmare. Din experienta acestui parteneriat putem spune ca CP Shelter Security este un furnizor pe care te poti baza.

  Cu sinceritate,

  Mihai Cristian Ionita

  Head of Logistics"

 • Adrian Mirea
  Mall Manager-Bucuresti Mall, Bucuresti Mall Development and Management SRL

  " Prin intermediul acestei scrisori recomand Compania de Paza Shelter Security ca prestator de servicii de securitate. Ne-am bucurat intotdeauna de o colaborare buna cu CP Shelter Security, de o colaborare deschisa si onesta. CP Shelter Security este un partener demn de incredere, o compania de paza care pune la dispozitia clientilor sai un serviciu profesionist si agenti antrenati corespunzator activitatilor pe care le desfasuara.

   

   

  Va multumim,

  Adrian Mirea

  Mall Manager-Bucuresti Mall" 

 • Francesco Burdisso
  Director de Santier, Impresa Pizzarotti & C SpA Italia

  " Imi exprim aprecierea fata de colaborarea societatii nostre, Impresa Pizzarotti & C SpA Italia, cu compania de paza S.C. CP Shelter Security S.R.L. Am ales sa colaboram cu S.C. CP Shelter Security S.R.L., ca prestator de servicii de paza, datorita calitatii deosebite a serviciilor prestate si eficientei companiei. Totodata echipa S.C. CP Shelter Security S.R.L, prin profesionalismul si experienta membrilor sai, a oferit intotdeauna suport in alegerea celor mai bune optiuni si solutii, la solicitarile noastre. In concluzie recomand compania S.C. CP Shelter Security S.R.L, ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice societate care va relationa cu acesta. Apreciez serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite, care o diferentiaza intr-un mod favorabil fata de competitorii sai.

  Va multumim

  Ing. Francesco Burdisso

  Director de Santier"

 • Anca Harasim
  Executive Director, AMERICAN CHAMBER OF COMMERCE IN ROMANIA

  " Of befalf of the AmCham Romania I would like to thank you for the special contribution of Shelter Security so generously offered to support the July 4th party organized by AmCham Romania this year. This year's celebrations of American's Independence Day was a great realization, fully enjoyed by over 1000 participants present at this traditionally summer event. We want to address you and the team involved in the efforts put into our function, our deepest gratitude for your contribution to the success of the 4th of July celebration. We indeed appreciate your support and involvement and are looking forward to collaborate for the future events that AmCham will organize for its constituency. We wish you the best of luck in all your endeavors and we assure you of our utmost respect.

  Sincerely yours,

  Anca Harasim

  Executive Director of AmCham Romania"

 • Stelios Constantinou
  Director General, SC CHRONOLINK SRL

  "Calitatea si promtitudinea serviciilor de paza, protectie si monitorizare furnizate de compania dumneavoastra satisfac pe deplin exigentele noastre. Compania de paza SHELTER SECURITY dispune de resursele si experienta necesara desfasurarii activitatii in acest domeniu si asigurarii unui climat de siguranta, ceea ce recomanda acesta companie ca fiind un partener de incredere pe termen lung.

  Va multumim

  Stelios Constantinou

  Director General"

 • Nineaca Lorentin
  Director General, SC BUCHAREST ARENA SA

  "Tinand cont de colaborarea de lunga durata pe care o avem cu Compania de Paza SHELTER SECURITY, mentionam ca am beneficiat intodeauna de serviciile de cea mai buna calitate, agenti pregatiti si capabili pentru a desfasura activitatile de paza cu profesionalism si responsabilitate. Compania de Paza SHELTER SECURITY este un partener de afaceri dedicat, care si-a respectat mereu angajamentele contractuale. Dorim sa multumim pe acesta cale Companiei de Paza SHELTER SECURITY pentru tot ajutorul acordat si o recomandam cu incredere tuturor celor interesati.

  Va multumim

  Nineaca Lorentin

  Director General"

 • Radu Dragomir
  Director Administrativ, Toyota Romania SRL

  "Compania TOYOTA ROMANIA SRL avand ca obiect de activitate comert cu autovehicule, confirmam prin prezenta ca beneficiem de serviciile firmei COMPANIA DE PAZA SHELTER SECURITY SRL, in calitate de furnizor pentru activitatea  de supraveghere-monitorizare sistem de alarma, paza si protectie a bunurilor si valorilor care apartin companiei noastre. Modul de colaborare, operativitatea si profesionalismul dovedit de angajatii COMPANIEI DE PAZA SHELTER SECURITY SRL ii recomanda ca un partener serios in domeniu, care abordeaza cu responsabilitate sarcinile contractate si isi respecta in totalitate si la termen obligatiile asumate prin contract. Consideram colaborarea existenta a COMPANIEI DE PAZA SHELTER SECURITY SRL ca pe un castig pentru firma noastra si suntem convinsi ca prin continuarea ei vom asigura atat salariatilor cat si clientilor nostrii conditii optime de siguranta.

  Va multumim

  Radu Dragomir

  Director Administrativ"

 • Lucian Cojocia
  Director IS&T, SODEXO PASS ROMANIA SRL

  "Confirmam prin prezenta rezultatele foarte bune obtinute in urma colaborarii noastre cu Compania de paza si protectie Shelter Security, din Bucuresti. Mentionam ca aceasta colaborare, inceputa acum mai bine de sapte ani, s-a concretizat prin diversele servicii furnizate cu profesionalism, in variante standard sau la cerere, personalizat (paza umana a obiectivelor cat si a transporturilor de valori). Compania de paza si protectie Shelter Securty a dat dovada de intelegere a specificului activitatii noastre, seriozitate si disponibilitate, rezolvand problemele aparute in cel mai scurt timp posibil, uneori chiar mai repede decat conditiile contractuale. Avand in vedere cele de mai sus exprimate, suntem de acord sa recomandam Compania de paza si protectie Shelter Security ca un partener serios si demn de incredere, fiind convinsi ca si in viitor, nivelul de calitate al serviciilor furnizate se va mentine, daca nu va depasi chiar, pe cel din prezent.

  Va multumim

  Lucian Cojocia

  Director IS&T"

 • Ioan Dragos
  Coordonator Administrativ-Logistica, Help Net Farma SA

  " In numele companiei Help Net Farma S.A., care beneficieaza de serviciile profesionale ale Shelter Security de peste sase ani, avem placerea de a va transmite aprecierile noastre sincere pentru promtitudinea cu care ati raspuns permanent nevoilor noastre. Implicarea dumeavoastra zi de zi in desfasurarea normala a activitatii din farmaciile Help Net creeaza sentimentul de siguranta pe care ni-l dorim, atat in cazul clientilor care ne trec pragul, cat si al intregii echipe. Speram sa avem si in viitor o colaborare la fel de eficienta si promta, care este in beneficiul tuturor.

   

  Va multumim

  Ioan DRAGOS

  Coordonator Administrativ-Logistica"

 • Hesselmann Armin
  Sef Servicu Resurse Umane, P&G Uralti

  "Prin intermediul acestei scrisori, Procter & Gamble, recomanda Compania de Paza SHELTER SECURITY ca prestator de servicii de securitate. Ne-am bucurat intotdeauna de o colaborare buna cu Shelter Security, de o comunicare deschisa si onesta.  Shelter Security este un partener demn de incredere, o companie de paza care pune la dispozitia clientilor sai sisteme de securitate de ultima generatie si agenti de paza antrenati corespunzator activitatii pe care o desfasoara.

  Va multumim

  Hesselmann Armin

  Sef Serviciu Resurse Umane"